Sant Llorenç d’Hortons es dota d’una marca municipal

Dimarts, 18 de de gener de 2022 a les 00:00

Per primera vegada el municipi gaudirà d’una marca que projectarà el nom del municipi d’una forma visual i moderna

Sant Llorenç d’Hortons comença el 2022 estrenant marca municipal. La Regidoria de Comunicació ha estat treballant els darrers mesos en la conceptualització i disseny d’aquesta marca que finalment la Junta de Govern Local ha aprovat en les darreres setmanes.

L’objectiu del projecte ha estat obtenir una identitat única expressada mitjançant una marca que ofereixi reconeixement i diferenciació al nostre municipi”, explica Jaume Julibert, regidor d’Informació i Comunicació. I afegeix que “aquesta marca no es limita tan sols a projectar i comunicar una determinada imatge i reputació a l’exterior, sinó que també persegueix enaltir l’orgull de residència i sentiment de pertinença de la població a Sant Llorenç d’Hortons”.

El logotip finalment creat és una imatge que identifica fàcilment el municipi -amb les sigles SLLH-, conté els colors de l’Ajuntament, és molt visual i transmet modernitat. En aquesta línia, Julibert desitja que “la marca tingui una bona acceptació i acollida per part dels veïns i veïnes i del teixit associatiu, i tothom se la faci seva”.

Versió genèrica de la marca:

Actualment la nova marca ja apareix en els documents de comunicació i informació que s’editen des del consistori, seguint les pautes d’ús que s’han redactat a aquest efecte.

Darrera actualització: 15.01.2022 | 09:10