ESTEVE I GIBERT

Esteve i Gibert Viticultors, com tantes altres al Penedès, és una història de generacions de cultiu de la vinya, de famílies dedicades a la producció de raïm.

El 2.009, aquesta història dóna un pas endavant. En Josep Esteve proposa a la seva filla, la Laura, i al seu gendre, el jove enòleg Albert López, tornar a fer vi al mas, com ja s’havia fet antigament. Neix el celler més petit de la D.O.

La finca familiar disposa de 19 ha de vinya pròpia en la zona d’obac de l’Ordal, les quals es treballen de manera ecològica. Però, en aquests inicis, només una petita part, la selecció de les millors vinyes, és destinada a elaborar els seus preuats vins. La resta, segons s’ha fet de sempre, se segueix venent a altres cellers, en espera de seguir ampliant, any a any, la producció pròpia.

Així, trobem un celler que parteix del respecte, de la passió per la natura, del saber fer i de la tradició de 3 generacions de viticultors, i que ho complementa amb la moderna interpretació que l’Albert fa del seu entorn, del terreny, del clima, del paisatge… de “les vistes” de la finca.

El resultat: grans vins monovarietals…

…amb tota la personalitat de les vinyes de “Cal Panxa”

Vine a visitar-nos:

  • Tasts de Vi
  • Maridatges
  • Visites al Celler
  • Enoturisme
  • Exposicions

Telèfon de contacte: 600 34 31 25

Web: http://www.esteveigibert.com/ 

Camí Can Panxa, s/n - 08791 URB RIPOLL - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 600 34 31 25
Darrera actualització: 03.04.2024 | 19:07

Imatges