Exhaurides les inscripcions a la 23a Cursa de la Vinya i la 2a Pàmpol Trail

Dimarts, 27 d'agost de 2019 a les 00:00

El pròxim diumenge, 1 de setembre, tindrà lloc la XXIII Cursa de la Vinya i la II Pàmpol Trail amb les entrades exhaurides. Des de l'organització s'està valorant la possibilitat de fer una petita ampliació d'inscripcions però haurien de ser només amb dorsal, sense bossa de corredor. Els interessats podeu fer un correu a st.llorensh@ajhortons.cat. 
La Cursa de la Vinya és un clàssic al Penedès amb 10 quilòmetres a través de camins i vinyes de Sant Llorenç, amb la muntanya de Montserrat com a teló de fons. La sortida serà a les 9.00 hores al poliesportiu. Aquesta cursa té doble puntuació a la Lliga Championchip i és puntuable a la 7a Lliga de Curses de Muntanya Gran Penedès. 
La Pàmpol Trail és una reedició que porta els reptes personals a un altre nivell, amb 21 quilòmetres exigents que recorren gran part del perímetre del municipi pels seus camins. És puntuable a la Lliga Trail Championchip i puntuable a la 7a Lliga de Curses de Muntanya Gran Penedès. La sortida serà a les 8.00 hores al poliesportiu. 
Els inscrits rebreu un corre electrònic amb detall de la recollida del dorsal on us informarem de la recollida del dorsal, bossa del corredor i la informació pràctica.
Us esperem diumenge!

 

Darrera actualització: 30.08.2019 | 12:53