Vols formar-te i treballar en el sector de la restauració?

Dimarts, 1 de de març de 2022 a les 00:00

Hi ha 14 places disponibles, i les inscripcions estan obertes fins el divendres 11 de març

Vols formar-te mentre treballes amb un contracte de formació i aprenentatge remunerat? Si tens entre 16 i 29 anys i tens dificultat per trobar feina t’interessa el programa de Formació Professional Ocupacional Dual del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), al qual hi poden accedir els i les joves de Sant Llorenç d’Hortons. Si compleixes els requisits, podràs formar-te i a la vegada disposar d’un contracte remunerat en el sector de la restauració.  

Es tracta d’una formació que proporcionarà el Certificat de Professionalitat de nivell 2 HOTR0608 Serveis de restaurant, així com un contracte de formació i aprenentatge amb una durada d’un any en un dels quatre restaurants col·laboradors: Cal Blay, Cal Joanet, Casino Cafeteria Restaurant i Platets per Picar.

La iniciativa està impulsada i dirigida pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès i amb la col·laboració de CET Penedès en la gestió i impartició de la formació. Alhora, és un programa totalment subvencionat, que permet millorar les possibilitats d’incorporació laboral. Hi ha 14 places disponibles, i les inscripcions es poden realitzar fins el divendres 11 de març.

Per més informació podeu contactar amb el Servei de Desenvolupament econòmic i ocupació del CCAP (al correu ajimenez@ccapenedes.cat) o al telèfon 93.890.00.00 ext. 123. També és poden realitzar les inscripcions on-line fent clic aquí.

Darrera actualització: 28.02.2022 | 14:55