Hemeroteca

 • Pròxima sortida del Casal de la Gent Gran 4 de febrer de 2019
 • Trobada d’instruments de vent, organitzada per l’EMAP 4 de febrer de 2019
 • Visita de l'Oficina Mòbil d'informació al Consumidor 5 de febrer de 2019
 • Cartell Caminada a Santa Creu de Creixà 6 de febrer de 2019
 • Convocatòria d'una plaça de dinamitzador/a 8 de febrer de 2019
 • Trobada d’instruments de vent, organitzada per l’EMAP 9 de febrer de 2019
 • Caminada a Santa Creu de Creixà 10 de febrer de 2019
  Caminada a Santa Creu de Creixà
 • L'ajuntament convoca la segona concentracio de la jornada, a les 19:00 hores 12 de febrer de 2019
 • BAN L'ajuntament convoca una concentració avui, a les 12 del migdia 12 de febrer de 2019
  Avui dimarts 12 de febrer comença el judici als membres del govern legítim i als líders socials; i per aquest motiu, el consistori hortonenc s’adhereix a la concentració, a proposta de l’AMI i d’altres entitats. Avui, a les 12 del migdia, es farà una concentració davant de l’ajuntament, per a defensar els drets i la voluntat d’un poble. $(document).ready(function(){ $("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto(); $("a[rel^='prettyFrame']").prettyPhoto(); });
 • Autocar de l'ANC per a la manifestació del 16 de febrer 12 de febrer de 2019
 • ban L'ajuntament convoca una concentració avui, a les 12 del migdia 12 de febrer de 2019
  Avui dimarts 12 de febrer comença el judici als membres del govern legítim i als líders socials; i per aquest motiu, el consistori hortonenc s’adhereix a la concentració, a proposta de l’AMI i d’altres entitats. Avui, a les 12 del migdia, es farà una concentració davant de l’ajuntament, per a defensar els drets i la voluntat d’un poble
 • cartell bàdminton Sant Llorenç acull dues competicions de bàdminton Del 16 al 17 de febrer de 2019 (De 09.00 h a 12.00 h)
 • Autocar de l'ANC per a la manifestació del 16 de febrer 16 de febrer de 2019
 • VI Cursa Popular Femenina, CACO 19 de febrer de 2019
  El 17 de març, uns dies després de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, se celebrarà la 6a edició de la cursa popular femenina, CACO, CAmina o COrre. Aquesta activitat exclusivament femenina, de 5 quilòmetres de recorregut, i que es pot fer caminant o corrent, està oberta a totes les edats. Les inscripcions es podran realitzar en el Poliesportiu Municipal fins al 4 de març, i també una hora abans de l’inici de la cursa. Per a participar-hi, cal abonar 6 euros. La Comissió de la Dona, amb la col·laboració de la regidoria d'Esports, farà una aportació solidària a la Plataforma Unitària contra la Violència de Gènere amb part dels diners recaptats de les inscripcions.
 • Ple ordinari pel dia 22 de febrer de 2019 22 de febrer de 2019
  Anunci convocatòria de Ple ordinari pel dia 22 de febrer de 2019
 • Caminada de cloenda del Bicentenari 25 de febrer de 2019
  Caminada de cloenda del Bicentenari Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 00:00 Per a cloure el Bicentenari de Sant Llorenç d'Hortons, el Grup de Caminaires ha organitzat una sortida el 10 de març. Durant aquesta excursió, els participants tindran l'oportunitat de conèixer el salpàs, una tradició cristiana amb la qual, durant la Pasqua, els rectors visitaven les cases de la seva parròquia eclesiàstica, especialment les de pagès, per a beneir-les amb aigua i sal. La sortida s'iniciarà, a les 9:00 hores, davant de l'Església Parroquial, i el recorregut es desenvoluparà per Can Serra, Cal Mus, Can Prats i Cal Font. En finalitzar la caminada, hi haurà un petit refrigeri pels participants.
 • Pròxima sortida del Casal de la Gent Gran 26 de febrer de 2019
 • Assessorament acadèmic per a joves 28 de febrer de 2019
  Cal Jove organitzarà, el 28 de febrer, una jornada d'assessorament acadèmic. Si et preguntes quins estudis triar després de l'ESO, et pots inscriure fins al 25 de febrer en el mail caljove12@gmail.com o et pots apropar al punt d'informació juvenil. Aquesta jornada està destinada tant a joves com a les seves famílies.
 • Pròxima sortida del Casal de la Gent Gran 5 de març de 2019
  Pròxima sortida del Casal de la Gent Gran La pròxima excursió organitzada pel Casal de la Gent Gran serà el 19 de març. Durant la sortida, els participants visitaran el Nucli Zoològic de Fuives (ubicat a la comarca del Berguedà), per a veure la reserva més important de rucs catalans del món. Ja us podeu apuntar a la seu de l’entitat
 • bicentenari Cloenda del Bicentenari de Sant Llorenç d’Hortons 10 de març de 2019
  El 10 de març es clouran les activitats de celebració del Bicentenari de Sant Llorenç d’Hortons.El Grup de Caminaires ha organitzat una sortida que permetrà als participants conèixer el salpàs, una tradició cristiana amb la qual, durant la Pasqua, els rectors visitaven les cases de la seva parròquia eclesiàstica, especialment les de pagès, per a beneir-les amb aigua i sal. L’excursió s'iniciarà, a les 9:00 hores, davant de l'Església Parroquial, i el recorregut es desenvoluparà per Can Serra, Cal Mus, Can Prats i Cal Font. En finalitzar la caminada, hi haurà un petit refrigeri pels participants. L’historiador hortonenc, Josep Maria Bosch, oferirà la conferència ‘Mil vuit-cents divuit’, a les 17 hores, a La Sala. Aquesta xerrada donarà pas, a les 18:00 hores, al lliurament dels premis TREC als millors treballs de recerca de batxillerat. Aquests guardons seran atorgats per l’alcalde, Jordi Ferrer. De forma paral·lela, es projectarà un recull de les millors imatges del Bicentenari. A més, els assistents també podran veure en diversos plafons, instal·lats a La Sala, una exposició dels documents relacionats amb el 10 de març del 1818, dia en el qual Sant Llorenç d’Hortons es va segregar del municipi de Gelida. Teniu més informació en els cartells.
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44