Ja està disponible la programació de les activitats dirigides de la temporada 2022-2023

Divendres, 29 de juliol de 2022 a les 00:00

Es farà Pilates, Activa’t, Ioga, Zumba, Cycling, Gimnàs i Full body training

La programació de les activitats dirigides de la temporada 2022-2023 ja es pot consultar. Totes començaran el 12 de setembre, excepte l’activitat de gimnàs, que iniciarà l’1 de setembre. Entre les activitats que es proposen hi ha Pilates, Activa’t, Ioga, Zumba, Cycling, Gimnàs i Full body training.

En l’activitat de Full body training es podrà entrenar cada setmana amb una classe diferent:

  • Setmana 1: mobilitat i força funcional
  • Setmana 2: pump
  • Setmana 3: wod
  • Setmana 4: cardiobox

Els veïns i veïnes podran gaudir d’un petit tastet de totes les activitats que s’oferiran aquesta nova temporada a les portes obertes de la Setmana de l’Esport que es farà del 12 al 16 de setembre. A partir de l’1 de setembre es donarà més informació.

Inscripcions

Les inscripcions a les diferents activitats es podran fer a partir de l’1 de setembre. Si ja sou abonats i abonades al servei d'esports heu d'entrar amb el vostre usuari i contrasenya (abans d’obrir-les, s’enviarà una notificació amb aquestes dades). Les inscripcions es podran realitzar des d’aquest enllaç.

Les inscripcions de les activitats de la gent gran (ioga i gimnàstica), que són gratuïtes, es faran presencialment al Poliesportiu també a partir de l’1 de setembre.

Pots consultar tota la informació (activitats, horaris, preus, etc.) en el díptic adjunt a aquesta notícia.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 09:51