Vota els pressupostos participatius 2022

Ha arribat l’hora de votar les propostes dels Pressupostos Participatius 2022!

Dimarts, 5 de de juliol de 2022 a les 00:00

Els projectes que se sotmeten a votació de la ciutadania són 7, i el termini acabarà el diumenge 17 de juliol

Ja està obert el període de votació dels projectes validats dels Pressupostos Participatius 2022, corresponent a la fase 5. Poden votar presencial o telemàticament, tots els majors de 16 anys i que s’hagin empadronat a Sant Llorenç d’Hortons abans de l’1 de gener de 2022. Per votar presencialment s’haurà d’anar a les oficines de l’Ajuntament en horari de 8 a 14 hores de dilluns a divendres, i també de 16 a 19:30 hores els dilluns a la tarda. Per votar telemàticament es podrà fer a través de qualsevol dispositiu electrònic amb connexió a internet des d’aquest enllaç.

El termini de votació finalitzarà el diumenge 17 de juliol i, mentrestant, la ciutadania podrà votar la seva proposta preferida, podent-ne seleccionar un màxim de tres.

Aquesta fase arriba després que el 3 de juliol finalitzés la fase de publicació de les propostes presentades, just després de la de validació dels projectes presentats -la número 3-, quan els serveis tècnics municipals van revisar les 15 propostes presentades, i van descartarar aquells projectes que no complien els criteris establerts en les bases dels pressupostos participatius. Finalment, les propostes que se sotmeten a votació de la ciutadania són 7.

Els projectes acceptats són els següents:

  1. Millora del Casal de la gent gran: realització de diverses actuacions de millora de l'equipament (reforma de l'espai de baix, porta corredissa, pintura de parets, instal·lació d'aire condicionat, nova il·luminació, etc.) i adquisició de material informàtic per crear una sala d'ordinadors. Cost aproximat: 10.000€.
  2. Panells lluminosos d’informació: instal·lar punts d'informació municipal repartits pel municipi, mitjançant pantalles led, per tal d'informar amb rapidesa al ciutadà i deixar de gastar paper, tinta i hores dels empleats municipals per fer i repartir les bustiades. Cost aproximat: 15.000€.
  3. Millora dels patis de l’escola Pau Casals: actuació per donar continuïtat al projecte "El pati que ens agradaria" iniciat a l'escola el curs 2016/2017. Amb aquesta actuació es vol donar resposta a les peticions fetes pels diferents sectors de la comunitat educativa, fent del pati de l'escola un espai més confortable, segur, dinàmic, natural i obert a tothom. Cost aproximat: 15.000€
  4. Millora del pati de l’escola bressol: actuació per transformar el pati de l'escola bressol en un jardí ple de propostes on els infants puguin experimentar, manipular, saltar i moure's en total llibertat i gaudir al màxim de l'entorn. Cost aproximat: 10.000€:
  5. Reordenació de la circulació al nucli urbà de Sant Llorenç d’Hortons: atès que s'ha reorganitzat el trànsit d'ençà que el carrer Major és de vianants, es proposa realitzar un estudi de reordenació de la circulació al nucli per tal de millorar-ne la mobilitat. Cost aproximat: 5.000€
  6. Arbrat al carrer Ernest Lluch: el carrer Ernest Lluch és una de les principals vies que connecta el poble, el Pàmpol i les Vinyes. A partir de la primavera, i fins a la tardor, a les hores de sol, aquesta connexió es fa molt difícil perquè no hi ha cap espai amb ombra. Així doncs la proposta passa per plantar-hi arbres. Cost aproximat: 10.000€.
  7. Aplicació mòbil municipal: disseny i programació d'una aplicació mòbil municipal que serviria com a mitjà de comunicació entre l'Ajuntament i els ciutadans. Cost aproximat: 15.000€.
Darrera actualització: 05.07.2022 | 16:52
Darrera actualització: 05.07.2022 | 16:52