Certificats de professionalitat: Elaboració de vins i licors (INAH0109)
Sant Sadurní d’Anoia, del 4 de novembre de 2024 al 30 d’abril de 2025
Presentació i objectius:
Aquest curs permet obtenir un certificat professional* per desenvolupar l’activitat professional en grans,
mitjanes i petites empreses implicades en l’elaboració i envasament del vi, l’aiguardent i els licors.
L’objectiu del curs és capacitar en les operacions d’elaboració, criança i envasament de vins, aiguardents, licors i
altres productes derivats d’acord amb les normes de qualitat, manipular la maquinària i els equips corresponents
i efectuar el seu manteniment de primer nivell.
Possibles llocs de feina al finalitzar la formació: elaborador/a de vins, vinagres, cava, licors; operador/a de
màquines d’envasar begudes; envasador/a; treballador/a d’elaboració begudes alcohòliques; cellerer/a.
Darrera actualització: 18.09.2024 | 10:05
Darrera actualització: 18.09.2024 | 10:05