Obra de teatre Peter Pan

TRAPELLES TEATRE

Durant les festes de Nadal, els Trapelles Teatre tornen a portar als escenaris el musical de “Peter Pan” que van estrenar el passat 8 de juliol a la Pista de la SCH. Un nova oportunitat per gaudir d’aquest musical tant màgic i únic. La novetat d’enguany, es que hi haurà dues representacions; una a La Sala de Sant Joan Samora, el diumenge 17 de desembre (18h) ; i a La Sala de Sant Llorenç d’Hortons, el diumenge 7 de gener (19h). 

Els Trapelles Teatre, extraescolar i grup de teatre per a joves i adolescents de la Societat Cultural Hortonenca, va estrenar el musical de “Peter Pan” com a treball final del curs 2022/23. Una adaptació del clàssic de J.M. Barrie i que ha estat dirigit, adaptat i traduït per el professor i responsable de l’activitat, l’Eric Ollé. Durant els últims anys, aquest grup de teatre ha anat evolucionant i adquirint nous reptes, fins a convertir-se en una activitat dedicada exclusivament al teatre musical, un gènere teatral que fins ara no s’havia vist mai a Sant Llorenç i que dona l’oportunitat a joves i adolescents del municipi a viure l’experiència de ven a prop.

Sinòpsi de PETER PAN:
“Els germans Darling, una nit atrapen l'ombra d'en Peter Pan, el noi que mai no creix. Ell els recompensarà portant-los al País de Mai Més, on viuran fantàstiques aventures enmig dels nens perduts, els indis i els pirates. Sobretot el temible capità Garfi que odia en Peter. Però aviat descobriran que en Peter s'ho pren tot a broma, potser massa i tot.”

 

Darrera actualització: 14.11.2023 | 14:55

Imatges

Darrera actualització: 14.11.2023 | 14:55