Barnasants - Concert cloenda

Barnasants ofereix el concert de cloenda del Viart.

Barnasants: 

El Festival Barnasants és el festival internacional de cantautors de Barcelona, ​​un festival de música d'autor que se celebra a diferents escenaris de Catalunya, si bé deu el seu nom a la primera seu, Cotxeres de Sants, al barri de Sants. El projecte cultural va ser una iniciativa encapçalada per l'activista cultural Pere Camps, director i premi nacional de música de Catalunya el 2012.

Edició rere edició des del 1996 ha anat creixent fins a arribar a ser el festival més important en el seu gènere, presentant les grans figures consagrades de la cançó d'autor i permetent als nous valors presentar-ne la feina.

Té més d'una vintena de seus on tenen lloc els concerts i activitats, entre d'altres: Sala Llum de gas, Zacaries Club, Cotxeres de Sants, Harlem Jazz Club, Auditori de Barcelona, ​​Palau dels Esports de Barcelona, ​​el Palau de la Música Catalana, Petit Palau, Auditori de Sant Cugat i dues sales de l'Hospitalet (Teatre Joventut i Auditori Barradas) i per setè any consecutiu Sant Llorenç d’Hortons entre altres municipis del Penedès.

Èric Vinaixa posarà la cirereta al pastís a Sant Llorenç d’Hortons, coincidint amb la clausura del ViArt 2023:

L'encarregat de baixar el teló del Barnasants 2023 a l’Alt Penedès serà Èric Vinaixa a La Sala de Sant Llorenç d’Hortons. 

El 22 d’abril, a les 22 h, l’artista presentarà el seu treball “La més bonica història”, que aprofundeix en el seu univers personal i deixa entreveure una evolució i orientació en les cançons cap a una atmosfera més lluminosa i positiva, amb sonoritats noves, però sense perdre la manera de fer que defineix el seu estil: elegància, arranjaments preciosistes, intensitat, unes lletres més humanistes que mai. Les entrades per aquest concert ja es poden adquirir al web: 

www.barnasants.com Compra la teva entrada online

 

Darrera actualització: 22.02.2023 | 12:25

Imatges

Darrera actualització: 22.02.2023 | 12:25