Participa al VIII Concurs de Pintura Ràpida ViArt!

Dijous, 24 de març de 2022 a les 00:00

El tema del concurs és lliure i les inscripcions per les dues categories —adults i infantil— són gratuïtes

El proper dissabte 9 d’abril tindrà lloc a Sant Llorenç d’Hortons la fira ViArt. I dins d’aquest marc l’Ajuntament convoca el VIII Concurs de Pintura Ràpida Memorial Salvador Alibau, que té per objectiu promocionar la pintura dins del marc cultural del municipi. Hi poden participar tots els pintors, pintores i artistes plàstics que ho desitgin, i les inscripcions són gratuïtes. Alhora, el tema del concurs és lliure, i la tècnica i l'estil les que l’autor o autora consideri més adient per a la realització de la seva obra.

Les obres presentades no poden haver participat en edicions anteriors d'aquest concurs i no podran ser signades fins després del veredicte del jurat. Hi haurà dues categories per poder-hi participar: adults i infantil —per poder participar en aquesta última no s’han d’haver fet els 13 anys en el moment del concurs—.

Inscripcions

Les inscripcions per poder participar en el VIII Concurs de Pintura Ràpida ViArt, que són gratuïtes, s’han de realitzar el mateix dissabte 9 d’abril entre les 9 i les 9:30 hores a La Sala. Es poden presentar com a màxim dos obres per a treballs a l’oli i quatre per altres tècniques. El quadre només s’acceptarà preparat en un sol color en el cas de les teles.

Entre les 14 i les 14:15 es farà entrega a La Sala d’un document per identificar l’obra. La valoració es realitzarà de 16 a 17 hores, i l’entrega de premis es farà a partir de les 17 hores al mateix lloc.

Premis

 • Adults:
  • 1r Premi ViArt: 400 euros
  • 1r Premi ViArt per l’artista resident a Sant Llorenç d’Hortons: 200 euros
  • Accèssit: 200 euros
 • Infantil:
  • Primer premi local: material de pintura valorat en 60 euros
  • Primer premi general: material de pintura valorat en 60 euros

Jurat

El jurat del concurs estarà format pel regidor Jordi Planas, la pintora Isabel Fuentes, i pel professor de pintura Pep Andrade.

Consulteu en el document adjunt en aquesta notícia les bases del VIII Concurs de Pintura Ràpida Memorial Salvador Alibau.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 14:20