CACO 2024

Obertes les inscripcions per la X CACO, Camina o Corre!

La cursa popular femenina, de 5 km i oberta a tothom, tindrà lloc el diumenge 10 de març.

Les inscripcions per a la X CACO, Camina o Corre, que se celebrarà el diumenge 10 de març, ja estan obertes. Es tracta d’una cursa popular de 5 km per a totes les edats, sense cronometratge, i que s’emmarca dins dels actes de commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. 

Els i les participants estan convocades a les 10.45 h, quan es farà un escalfament de zumba i a les 11 h començarà la prova. En finalitzar la cursa es faran estiraments, s’obsequiarà a totes les participants amb un regal, i s’entregaran premis a les tres primeres classificades i a les participants més joves i més gran de l’esdeveniment. Durant la cursa, a més, hi haurà avituallament i punts de control.

Per a poder participar a la X CACO, Camina o Corre cal inscriure’s prèviament a l' enllaç https://ajhortons.reservaplay.cat/view/reserves/actividad/actividad_grupo/39/inscripcio/

El preu de la inscripció és de 8€ (amb samarreta) o 4€ (sense samarreta). Aquest any, com a novetat també es posaran a la venda samarretes de tirants fins a exhaurir existències. Aquest any, part de la inscripció es destinarà novament a La Mataró de TV3 per a la salut sexual i reproductiva.

L’Ajuntament fa una crida a la participació i agraeix la col·laboració en l’esdeveniment de la Diputació de Barcelona, Protecció Civil, Motor Club País del Cava, AC Marca, Casa Ametller i Aneto.

Darrera actualització: 20.02.2024 | 11:31
Darrera actualització: 20.02.2024 | 11:31