Elèctrica Fusté

A Elèctrica Fusté disposem d’un equip de professionals per a tot allò que necessitis: Instal·lacions elèctriques, il·luminació, climatització, manteniment, energies renovables, venda d’electrodomèstics…

Instal·lacions Elèctriques

  • Amb carnet d’instal·lador elèctric dins la categoria d’especialista, totes les acreditacions necessàries, formació continuada i àmplia experiència en el sector, estem preparats per a realitzar qualsevol tipus d’instal·lació domèstica o bé industrial per complexa que sigui. Per descomptat, un cop finalitzades les instal·lacions, realitzem i gestionem les corresponents legalitzacions elèctriques.

Climatització

  • Amb el corresponent carnet d’instal·lador/mantenidor d’Instal·lacions Tèrmiques en els edificis, totes les acreditacions i registres necessaris per a l’exercici de l’activitat, formació continuada per tal d’estar al dia en totes les noves tecnologies i àmplia experiència en el sector, estem preparats per tal d’assessorar-lo, estudiar el seu cas en concret i executar qualsevol tipus d’instal·lació tèrmica tant domèstica com oficines o industrial. Gestionem també, si és el cas, la corresponent legalització de la seva instal·lació.

Manteniment

  • De tot tipus d’instal·lacions tant domèstiques com industrials. Ens cuidem de buscar tots els industrials en el cas de reformes, sempre amb les màximes garanties de satisfacció.

Energies renovables

  • Estudi, muntatge i manteniment de tot tipus d’instal·lacions d’energies renovables: solars, geotèrmiques…

Aigua

  • Instal·lacions d’aigua tant domèstiques com industrials

Il·luminació

  • Estudis i instal·lacions d’il·luminació tant per a particulars, empreses o enllumenat públic per tal d’adaptar-se a les noves tecnologies i per al estalvi energètic.

Venda d'electrodomèstics

  • Assessorament, preu, qualitat, proximitat, facilitats de pagament… de la mà de un gran grup a nivell europeu:EXPERT

Visiteu-nos !!!
Hi ha ofertes i promocions que us poden interessar.

 

 

Major, 9-11 - 08791 Sant Llorenç d'Hortons - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937 716 175
Adreça electrònica: efuste@efuste.com
Lloc web: efuste.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 25.11.2022 | 14:49