Coronavirus

Com tenir cura del nostre benestar durant el confinament

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ens dona aquests consells per a mantenir el benestar emocional  (pdf o jpg) aquests dies. Cliqueu a la foto, el Consell Comarcal també està amb vosaltres, atenció psicològica gratuïta per a l'Alt Penedès.

Canal Salut

coronavirus

 Canal Salut - totes les notícies relacionades amb el Coronavirus i informació de Canal Salut - Gencat

 Recordeu els telf. 012 General, 112 Emergències, 061 Sanitària. També disposeu del canal emocional, l’objectiu d’aquesta aplicació és donar-te eines per a l’avaluació i la millora de la teva salut emocional, i accés a recursos professionals.

Horaris establiments Sant Llorenç d'Hortons

banner horaris En aquest apartat podreu veure els horaris dels establiments del municipi, si fan entregues a domicili  i on els podeu localitzar.

En cas que sigueu un establiment que no està a la relació, poseu-vos en contacte amb l'Ajuntament per afegir-lo.

Telèfons d'interès

Per qualsevol consulta podeu adreçar-vos als telèfons que estan disponibles per tots els temes del coronavirus.

 

Qüestionari de restriccions

PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PER LA COVID-19 A CATALUNYA Versió 16.04.2020 

Noves preguntes o modificacions d’anteriors en color blau. I en aquest enllaç podeu veure les mesures per la sortida de nens i nenes al carrer.

Mesures econòmiques, ajudes, consum

Prestas tus tarjetas bancarias? Puedes incurrir en lavado de dinero L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons pren una sèrie de mesures per intentar mitigar la pressió econòmica que moltes llars viuen aquests dies.

Podeu accedir a més informació sobre ajudes econòmiques clicant a la imatge.

Agraïments

L'Equip de Govern agraeix a totes les empreses col·laboradores i a tothom que està ajudant altruistament:

Empreses col·laboradores i ajuda altruista

Terminis de tramitacions

Tot i que podeu fer els vostres tràmits, els terminis de tramitació han quedat suspesos fins que finalitzi l'estat d'alarma. D'acord amb el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, se suspenen els terminis per a la tramitació dels procediments administratius de les entitats del sector públic fins a la pèrdua de vigència d’aquest Reial Decret. 

Horaris Ajuntament

Comienza el horario de verano. A las 2.00 han pasado a ser las ...Recordeu que, en aquest moment excepcional en que estem passant per l'alerta sanitària, podeu adreçar-vos a l'Ajuntament per telèfon en horari de 9 a 14 h de dilluns a divendres o fer els vostres tràmits via telemàtica. El telèfon dels guàrdies muncipals està obert en el seu horari habitual: 616970727

Tancament Consultori

foto cap Mesura presa per l’ICS a nivell de Catalunya per tal de fer front a la situació generada per l’evolució del coronavirus SARS –Cov-2. Us informem del telèfon del CAP Masquefa 937726434 i el relèfon de CAP Gelida 937792362

 

Activitats anul·lades

Anul·lats tots els actes de l'Ajuntament programats fins mitjans d'abril:

Trobada de corda de l'EMAP, ViArt, partits al poliesportiu i al camp de futbol, activitats esportives, bibliobús, la Festa del Roser, la Trobada de Puntaires, la Festa de la Gent Gran.

Horaris bus

Bus Hillsa Horaris especials d'autobusos a partir del dilluns 23 de març

Nous horaris a partir del 2 d'abril: Horaris cap a BCN. -  Horaris llançadora.

 

Joves #JoActuo #JoEmQuedoACasa

La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès, posen a l'abast dels joves tots els seus recursos, com la iniciativa del #ClotildeActua amb Flaixbac o la d'EuropaFm .

Si cliqueu al bánner, podreu accedir a altres ajudes i/o informacions per a joves.

Notícies coronavirus

 Aquí trobareu totes les notícies de l'Ajuntament referents al coronavirus.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 18:13
Darrera actualització: 30.04.2020 | 18:13