Medi ambient

Notícies

 • 16 de setembre de 2019 El carrer Major sense cotxes dins la Setmana de la mobilitat a Sant Llorenç d'Hortons cartell setmana mobilitat

  A partir del dimecres 18 de setembre, fins el diumenge 22 de setembre. es durà la campanya "El carrer Major sense cotxes" dins dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat. Per això us recordem que el carrer Major i els seus accessos estarà tallat al trànsit. Aquesta campanya se suma a la duta a terme per la Ceneralitat de Catalunya, 20 anys celebrant la mobilitat sostenible.

 • 27 d'agost de 2019 Exhaurides les inscripcions a la 23a Cursa de la Vinya i la 2a Pàmpol Trail Cartell 23a Cursa de la Vinya i 2a Pàmpol Trail

  El pròxim diumenge, 1 de setembre, tindrà lloc la XXIII Cursa de la Vinya i la II Pàmpol Trail amb les entrades exhaurides. Des de l'organització s'està valorant la possibilitat de fer una petita ampliació d'inscripcions però haurien de ser només amb dorsal, sense bossa de corredor. Els interessats podeu fer un correu a st.llorensh@ajhortons.cat. 
  LaCursa de la Vinya és un clàssic al Penedès amb 10 quilòmetres a través de camins i vinyes de Sant Llorenç, amb la muntanya de Montserrat com a teló de fons. La sortida serà a les 9.00 hores al poliesportiu. Aquesta cursa té doble puntuació a la Lliga Championchip i és puntuable a la 7a Lliga de Curses de Muntanya Gran Penedès. 
  La Pàmpol Trail és una reedició que porta els reptes personals a un altre nivell, amb 21 quilòmetres exigents que recorren gran part del perímetre del municipi pels seus camins. És puntuable a la Lliga Trail Championchip i puntuable a la 7a Lliga de Curses de Muntanya Gran Penedès. La sortida serà a les 8.00 hores al poliesportiu. 
  Els inscrits rebreu un corre electrònic amb detall de la recollida del dorsal on us informarem de la recollida del dorsal, bossa del corredor i la informació pràctica.
  Us esperem diumenge!

   

 • 1 de juliol de 2019 La Generalitat declara episodi per alta contaminació per partícules a tot Catalunya
Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:49