Notícies

 • serveis mínims tbus 1 i 2 i llançadora Serveis mínims en el transport públic per la vaga del 18 d'octubre 17 d'octubre de 2019

  Adjuntem informació dels serveis mínims previstos per demà a Sant Llorenç d'Hortons per part d'Hillsa pel que fa al T.Bus 1, al T.Bus 2 i a la Llançadora, a més del transport a Gelida.

   

 • cartell eines pel benestar personal Taller sobre Eines pel benestar personal 17 d'octubre de 2019

  El pròxim dimecres, 23 d'octubre, a les 15.30 hores, tindrà lloc a l'Associació de Jublitats i Pensionistes el taller Eines pel benestar personal que anirà a càrrec del psicòlec Martí García. 

 • cartell musical El Petit Príncep Vine al musical El Petit Príncep el 29 de desembre 17 d'octubre de 2019

  El diumenge, 29 de desembre, organitzat per l'Associació de Jublitats i Pensionistes de Sant Llorenç d'Hortons vine al musical El Petit Príncep, el viatge continua. Podeu fer les inscipcions al Casal d'Avis. El preu és de 21 euros. La sortida serà a Sant Llorenç d'Hortons i anirem a Barcelona, a la Sala Barts.
  Animeu-vos!

 • cartell pandemia Passatge del terror Pandemia a la Sala 17 d'octubre de 2019

  El pròxim 31 d'octubre tindrà lloc a la Sala el passatge del terror Pandemia. L'horari jove serà de les 20.00 a les 21.30 hores i l'horari adult de les 21.30 a les 00.00 hores. El preu de l'entrada serà d'1 euro. 

 • marxa nòrdica Iniciació a la Marxa nòrdica amb Jordi Cases 17 d'octubre de 2019

  El pròxim diumenge, 27 d'octubre, vine a l'activitat d'iniciació a la Marxa nòrdica amb Jordi Cases. T'agrada caminar? Vols millorar la teva postura corporal? Vols conèixer els beneficis de la marxa nòrdica? La trobada serà a les 9.30 hores a la Masia de Can Torras. La tornada cap a les 13.30 a la plaça de l'U d'Octubre de Sant Llorenç d'Hortons. Podeu portar bastons de marxa nòrdica/trekking i l'esmorzar. Confirmeu assistència fins el 25 d'octubre enviant correu a korretonenc@gmail.com OrganitzaKorretonencs

 • poliesportiu tancat per vaga el 18 d'octubre El poliesportiu romandrà tancat el divendres 18 d'octubre per vaga 17 d'octubre de 2019

  Amb motiu de la vaga general convocada per al divendres, 18 d'octubre, el poliesportiu de Sant Llorenç d'Hortons romandrà tancat aquest dia. 

 • convocatòria ple extraordinari Ple extraordinari per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques 15 d'octubre de 2019

  Avui 15 d'octubre s'ha convocat Ple extraordinari i urgent a les 20.30 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons per a debatre la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació.

 • cancel·lació motos Suspesa la concentració de motos antiges 15 d'octubre de 2019

  Lamentem molt informar que, per problemes aliens al Motor Club, la concentració de motos d'aquest diumenge queda suspesa. Esperem en un futur no molt llunyà donar la notícia d'una nova data. Gràcies a tots pel vostre interès. Salut i benzina del club.

 • reunió entitats Es presenta un nou procediment per fer més àgils les sol·licituds de les entitats 15 d'octubre de 2019

  El passat 3 d’octubre, a la Sala de Plens es va presentar el nou procediment per a les entitats de Sant Llorenç d’Hortons que hagin de demanar ajuts i permisos a l’Ajuntament a l’hora d’organitzar actes.  Uns procediments que també s’agilitzaran amb el nou Registre d’entitats ja que, un cop inscrites, serà més fàcil identificar-les i tenir les dades de tramitació indexades.
  A la presentació hi van assistir l’alcalde i els regidors de l’equip de govern, així com el secretari municipal, la tècnica de cultura i el nou responsable de comunicació.
  El nou procediment té l’objectiu de fer més àgil el dia a dia de les entitats i del personal de l’Ajuntament pel que fa a la presentació d’instàncies i documents per a les activitats extraordinàries que es duen a terme. A més de poder-les realitzar telemàticament, les entitats podran demanar consell als tècnics municipals en els casos de dubte. Així mateix, es va presentar una guia de recomanacions que inclouen la guia d'ambientació la de gènere i la del consum de d’estupefaents i alcohol.
  El document amb la guia a seguir el podreu trobar al web de l’Ajuntament.

 • cartell anc 14 d'octubre Concentració en motiu de la sentència als nostres polítics dictada pel Tribunal Suprem 14 d'octubre de 2019

  L'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons i l'ANC convoquen una concentració, per avui dilluns 14 d'octubre, a les 8 del vesrpe davant l'Ajuntament, en motiu de la sentència als nostres polítics dictada pel Tribunal Suprem.

 • espectacle infantil rosa caramel. cartell Espectacle infantil "Rosa Caramel" el 26 d'octubre al poliesportiu 11 d'octubre de 2019

  El dissabte, 26 d'octubre, tindrà lloc a la Sala Taronja del Poliesportiu Municipal a les 11.00 hores, l'espectacle infantil "Rosa Caramel", una adaptació del conte que du el mateix títol d'Adela Turin per explicar als més petits què és la igualtat d'oportunitats entre dones i homes. Amb recursos com les titelles, jocs participatius i cançons infantils, els infants entendran que no hi ha roses o blaus, només nenes i nens que volen jugar. Aquest és un espectacle par a infants de 2 i 3 anys acompanyats de la seva família. La durada és de 30 minuts. 

 • cartell trobada motos clàssiques Trobada de motos clàssiques 2019 i visita a Caves Blancher 8 d'octubre de 2019

  El pròxim diumenge, 20 d'octubre, de les 9 a les 14 hores, a la plaça Ud'octubre, tindrà lloc la Trobada de motos clàssiques 2019 i visita a les Caves Blancher. Les motos seran anteriors a l'any 85. Hi haurà obsequis per a tots els participants i la visita està limitada a 50 motos, amb premi per a la més antiga. Les inscripcions tenen un preu de 10 euros i es poden realitzar anticipades per email a motorclubpaisdelcava@gmail.com Hi haurà exposició de motos clàssiques al poliesportiu.

 • cartell avís renovació DNi Renovació dels DNI a Sant Llorenç d'Hortons 8 d'octubre de 2019

  S'informa que la Policia Nacional torna a oferir el servei d'unitat mòbil per renovar el Document Nacional d'Identitat (DNI). Aquest tràmit es durà a terme el dilluns 28 d'octubre de 2019 concertant cita prèvia. Els agents de la Policia Nacional atendran un màxim de 50 persones. Els insteressats hauran de reservar cita prèvia a l'Ajuntament, per telèfon al 93 771 60 00 o presencialment a les oficines del Carrer Major, 36. 

 • cartell teatre la merceria sant joan samora Teatre a Sant Joan Samora "La merceria" de l'Aula de Teatre de Martorell 3 d'octubre de 2019

  El diumenge, 6 d'octubre a les 18.00 hores, hi haurà teatre a Sant Joan Samora amb l'obra La merceria, interpretada per l'Aula de Teatre de Martorell.
  Us hi esperem!

 • salto a la fama a Eurovisión Espectacle de varietats "Salto a la fama a Eurovisión " a Sant Joan Samora 3 d'octubre de 2019

  El dissatbe, 26 d'octubre, a les 19.00 hores, tindrà lloc a Sant Joan Samora l'estrena de l'espectacle de varietats "Salto a la fama a Eurovisión". El preu de l'entrada serà de 2 euros. Organitza la Unió de Veïns de Sant Joan Samora, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons. 
  Us hi esperem!

 • cartell taller sardanes El Taller de sardanes comença el curs el 4 d'octubre 2 d'octubre de 2019

  El dvendres, 4 d'ocutbre, comença el curs i el Taller de sardanes. Seran els primers divenders de mes de les 22 a les 24 hores a l'Esplai. Els crups de petits estan per determinar. Per això, per a més informació podeu anar els divendres a les 22 hores a l'Esplai o per correu electrònic demanar informació al a_viladoms@hormail.com 
  Elcurs s'ofereix gratuïtament pel Grup Sardanista Petúnies i Gladiols. S'admeten suggeriment d'horaris.
  Us hi esperem!

 • cartell caminada nocturna 13a caminada nocturna amb botifarrada 2 d'octubre de 2019

  Dissabte, 5 d'octubre, es realitzarà la 13a Caminada Nocturna amb Botifarrada. La sortida es realitzarà a les 20.00 hores a la Plaça Marimon Llança. Cal portar una lot. El recorregut de 4,62 quilòmetres es farà pel Bosc de Can Fríguls. La venda de tiquets es realitza a l'Estanc Tardà i el preu és de 6 euros. Aquest tiquet inclou entrepà de botifarra, aigua, vi, postes i cafè. L'últim dia de venda és el 3 d'octubre. Les places són limitades. 

 • cartell caminada a l'obaga de can catassús Caminada a l'obaga de Can Catassús 1 d'octubre de 2019

  El diumenge, 13 d'octubre es realitzarà la caminada a l'Obaga de Can Catassús per mas Asperó i tornada per Espiells. La sortida serà a les 9:00 hores al passeig Marimon Llança, davant de l'Ajuntament. El reccoregut té una distància de 12,80 km aproximadament. Cal portar esmorzar i aigua. L'acte està organitzat pels Caminaires amb el suport de l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons. 

 • cartell marxa de torxes Marxa de torxes per la llibertat dels presos polítics i detinguts 27 de setembre de 2019

  El pròxim dimarts, 1 d'octubre, tindrà lloc la Marxa de torxes per la llibertat dels presos polítics. Sota el lema "La repressió nos ens aturarà" a les 20 hores es convoca a l'escola Pau Casal per fer l'arribada a l'Ajuntament a les 21 hores. Un cop a l'Ajuntament es procedirà a la lectura d'un manifest i a cantar els Segadors. L'acte està organitzat per la Comissió 11 de Setembre, l'ANC Sant Llorenç d'Hortons i l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons. 

 • convocatòria ple ordinari 27 setembre 2019 Ple ordinari el divendres 27 de setembre a dos quarts de vuit del vespre 26 de setembre de 2019

  Es convoca el Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària per al divendres, 27 de setembre, a les 19:30 hores a la sala de plens.

Darrera actualització: 15.07.2019 | 13:45
Darrera actualització: 15.07.2019 | 13:45