Notícies

 • Cartell Sanglinari Tot a punt per a la Trobada de bestiari Sanglinari Fest 2019 23 de setembre de 2019

  La Trobada de Bestiari Sanglinari Fest 2019 ja és a prop i compta, novament amb un programa atractiu. Se celebrarà el pròxim dissabte, 28 de setembre partir de les 17:00 hores a la Plaça del Pàmpol. Començarà amb la plantada de bèsties. A les 19.00 hores, música en viu amb Gall Mut. A les 20.30 hores tindrà lloc la Tabalada i la Cercavila a la carretera de Gelida. Enguany les colles convidades són El Papiol amb el cavall armat; Sant Pau d'Ordal amb el Drac Miserach i Sant Llorenç d'Hortons amb la Malaganya, l'Unicorn i el Llengot.
  Foc-foc-foc i que cremin els Hortons! 

 • cartell setmana mobilitat El carrer Major sense cotxes dins la Setmana de la mobilitat a Sant Llorenç d'Hortons 16 de setembre de 2019

  A partir del dimecres 18 de setembre, fins el diumenge 22 de setembre. es durà la campanya "El carrer Major sense cotxes" dins dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat. Per això us recordem que el carrer Major i els seus accessos estarà tallat al trànsit. Aquesta campanya se suma a la duta a terme per la Ceneralitat de Catalunya, 20 anys celebrant la mobilitat sostenible.

 • torneig 25è aniversari C.E. Hortons Aquest cap de setmana es disputarà el Torneig 25è aniversari del C.E. Hortons 16 de setembre de 2019

  Aquest cap de setmana es disputarà el Torneig 25è Aniversari del C.E Hortons. El dissabte, 21de setembre, a partir de les 10:30 hores, es disputaran els partits de les categories aleví, infantil i cadet fins les 13:00 hores. A partir de les 17:30 hores tindran lloc les de les categories juvenils i sèniors amb una previsió de fins les 2.00 de la matinada del diumenge 22 de setembre. Si us agrada el vòlei, veniu a gaudir del torneig i animar els partits! 

 • cartell club d'estudi Obertes les incripcions per al Club d'Estudi del curs 2019 - 2020 16 de setembre de 2019

  S'han obert les inscripcions per al Club d'Estudi del curs 2019 - 2020. Demaneu lavostra inscripció a Cal Jove o a l'Ajuntament de Sant Llorenç, empleneu-la i porteu-la a l'Ajuntament. L'inici de les classes serà el 30 de setembre. Les incripcions i els pagament seran trimestrals i tenen un cost de 30 euros per trimestre.
  L'horari que es durà a terme serà els dilluns: 1er, 2on, 3er i 4rt de l'ESO de les 17:00 a les 18:30 hores. Els dimecres: 1er, 2on, 3er de primària de les 17:00 a les 18:30 hores. Els dijous: 4rt, 5è i 6è de primària de les 17:00 a les 18:30 hores. Es planteja realitzar un grup de batxillerat. 
  Si voleu més informació podeu adreçar-vos a Cal Jove o al telèfon 93 771 67 88.

 • cartell donació de sang dilluns 23 de setembre Anima`t a donar sang el dilluns 23 de setembre 16 de setembre de 2019

  El pròxim dilluns, 23 de setembre, de les 17:00 a les 21:00 hores animat a donar sang i #GIFvida. Al carrer Pau Casals, 12 davant de l'escola. Orgnitza l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Penedès i l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons.
  Us hi esperem!

 • cartell classes de teatre grup trapelles Classes de teatre del grup Trapelles 16 de setembre de 2019

  El grup de teatre Trapelles informarà el pròxim dimarts, 24 de setembre, a les 20:00 hores a la Sala de l'oferta de classes de teatre per aquest curs. Així hi haurà Trapelles infantils destinats a infants de 6 a 10 anys. Aquestes clases estan destinades a fomentar la creativitat i la comunicació dels més petits. S'explorarà el món de la interpretació a partir de jocs teatrals, exercicis d'expressió oral i corporal, cançons i la representació de contes. L'inici de l'activitat serà per als dijous de les 17:00 a les 18:30 hores. També hi haurà el Trapelles júniors destinat a joves d'11 a 15 anys. Aquest serà un espai on treballar la comunicació, la confiança, l'imaginari, la relació amb els altres, la projecció de veu i les emocions a partir d'exercicis teatrals, improvisacins i escenes. L'activitat es realitzarà els dimarts de les 19:00 a les 21:00 hores. 
  Si esteu interessats envieu un correu electrònic a teatretrapelles@gmail.com.També podeu fer la inscripció presencialment a l'escola Pau Casals. 

 • Portada tríptic activitats extraescolars Obert el termini d'inscripcions a les activitats extraescolars de la Secció Esportiva Pau Casals 12 de setembre de 2019

  Avui dijous, 12 de setembre i  fins el divendres 20 de setembre queda obert el període d'inscripcions per a les activitats extraescolars de la Secció Esportiva Pau Casals. L'horari per inscriure's és de les 15 a les 21 hores.Recordem que les places són limitades i que no es farà l'activitat si no hi ha un mínim de 8 esportistes. S'acabaran de confirmar els grups i horaris un cop acabi el període d'inscripció. Podreu trobar fulls d'inscripcions i els tríptics al poliesportiu i a l'Escola. 
  Les activitats proposades són Mou-te, Multiesports, Dansa, Running Júnior, Gimàstica Rítmica, Juguem i com a novetat Escola de Trail. Més informació: seccioesportivapaucasals@gmail.com
   

 • convocatòria ple llaços grocs i pancarta presos polítics Ple extraordinari per la moció presentada per Entesa ERC-AM per al llaç groc i pancarta en defensa de presos i exiliats polítics catalans 9 de setembre de 2019

  Es convoca ple extraordinari per al pròxim divendres, 13 de setembre a les 19.00 hores per tarctar la moció que presenta el grup Municpial Entesa Per Sant Llorenç ERC-AM de l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons per a la col·locació d'un llaç groc i pancarta a la façana de l'Ajuntament en defesa dels presos i exiliats polítics catalans. 

 • convocatòria ple pressuposto i modificació de plantilla 2019 Ple extraordinari per aprovar el pressupost municipal i modificació de plantilla per a l'exercici 2019 9 de setembre de 2019

  Es convoca ple extraordinari per al pròxim divendres 13 de setembre a les 19.30 hores per tal de tractar la proposta d'acord per aprovar inicalment, si s'escau, el pressupost municipal i modificació de plantilla per a l'exercici 2019.

 • Cartell Torneig 25è aniversari C.E. Hortons Torneig 25è aniversari del C.E. Hortons 3 de setembre de 2019

  Fins el dijous 5 de setembre estan obertes les inscripcions per participar al Torneig 25è aniversari del C.E. Hortons que se celebrarà els pròxims 21 i 22 de setembre. Els equips poden ser de benjamí fins a sènior. El preu serà de 8/10 euros per jugador/jugadora. Per informació i inscripcions us podeu adreçar a: 25anysdevoleihortons@gmail.com a C.E.HORTONS@hotmail.com,a www.ajhortons.cat i al poliesportiu.
  Animeu-vos i participeu-hi!

 • Cartell Cursa de la Vinya Tancades definitivament les inscripcions a la 23a Cursa de la Vinya i la 2a Pàmpol Trail 30 d'agost de 2019

  Us informem que estan tancades definitivament les inscripcions a la 23a Cursa de la Vinya i a la 2a Pàmpol Trail. El dia de la cursa tampoc podran realitzar-se'n.
  Gràcies a tots pel vostre interès!

 • Cartell Espai Nadó Nou Taller espai nadó a partir del 5 de setembre 30 d'agost de 2019

  El pròxim dijous, 5 de setembre s'inicia el Taller espai nadó - acompanyament i suport a famílies amb nadons. Aquesta activitat es realitzarà tots els dijous de les 16.00 a les 17.30 hores a la sala taronja del poliesportiu. Més informació i inscripcions a l'Ajuntament, les places són limitades i les inscripcions són gratuïtes.

 • Cartell 11 de setembre 11a Marxa de Torxes per la Diada Nacional de Catalunya 28 d'agost de 2019

  El dimarts, 10 de setembre, dins del programa de la Diada Nacional de Catalunya tindrà lloc a partir de les 22 hores, a la plaça U d'Octubre la Senyera de Foc, 11a Marxa de Torxes amb l'acompanyament dels Gralles, Tabalers i Ball de Diables d'El Terrazel. El recorregut serà fins a la plaça del Terrazel.
  A les 23.00 hores arribada a la plaça del Terrazel i Carretillada de Diables. A la Pista de la SCH es realitzarà la lectura del Manifest de l'11 de setembre de 2019 amb la intervenció de Jaume Julibert, regidor de Cultura. Posteriorment, Cant dels Segadors, actuació de la coral Mar i Muntanya, actuació dels bastoners d'El Terrazel i ressopó per a tothom.
  Us hi esperem!

 • Cartell Sortida Bosc de Ca l'Amadeu Caminada popular al Bosc de Ca l'Amadeu i lectura del Manifest de l'11 de setembre 28 d'agost de 2019

  Dimecres, 11 de setembre, a les 9.00 hores tindrà lloc la sortida al Bosc de Ca l'Amadeu amb un recorregut de 4,3 quilòmetres. La sortida es realitzarà al davant de l'Ajuntament. A les 11.00 hores a la plaça Marimon Llança hi haurà l'arribada dels caminaires i la lectura del manifest de l'11 de setembre. Intervenció de l'alcalde, Jordi Ferré, Cant dels Segadors i actuació de la Coral Rebrots de Primavera. En acabar tast de xocolata, moscatell i refresc, ballada de gegants del Terrazel i ballada de sardanes curtes.

 • Cartell 11 de setembre Sortida cap a la manifestació a Barcelona organitzada per l'ANC i Òmnium Cultural 28 d'agost de 2019

  El dimecres, 11 de setembre, a les 14.30 hores osrtida de l'autocar cap a Barcelona, a la manifestació organitzada per l'ANCi Òmnium Cultural, a la plaça U d'octubre.

 • Cartell Fem Consell de la República El Consell de la República: què és i per què ens hem d'inscriure 28 d'agost de 2019

  Tertúlia amb Jordi Nadal i Marta Bellot "El Consell de la República: què és  i per què ens hem d'inscriure". Dissabte, 7 de setembre a les 19.00 hores a la Sala de l'Esplai, al carrer Major, 51 de Sant Llorenç d'Hortons. 
  Us hi esperem!

 • Cartell 23a Cursa de la Vinya i 2a Pàmpol Trail Exhaurides les inscripcions a la 23a Cursa de la Vinya i la 2a Pàmpol Trail 27 d'agost de 2019

  El pròxim diumenge, 1 de setembre, tindrà lloc la XXIII Cursa de la Vinya i la II Pàmpol Trail amb les entrades exhaurides. Des de l'organització s'està valorant la possibilitat de fer una petita ampliació d'inscripcions però haurien de ser només amb dorsal, sense bossa de corredor. Els interessats podeu fer un correu a st.llorensh@ajhortons.cat. 
  LaCursa de la Vinya és un clàssic al Penedès amb 10 quilòmetres a través de camins i vinyes de Sant Llorenç, amb la muntanya de Montserrat com a teló de fons. La sortida serà a les 9.00 hores al poliesportiu. Aquesta cursa té doble puntuació a la Lliga Championchip i és puntuable a la 7a Lliga de Curses de Muntanya Gran Penedès. 
  La Pàmpol Trail és una reedició que porta els reptes personals a un altre nivell, amb 21 quilòmetres exigents que recorren gran part del perímetre del municipi pels seus camins. És puntuable a la Lliga Trail Championchip i puntuable a la 7a Lliga de Curses de Muntanya Gran Penedès. La sortida serà a les 8.00 hores al poliesportiu. 
  Els inscrits rebreu un corre electrònic amb detall de la recollida del dorsal on us informarem de la recollida del dorsal, bossa del corredor i la informació pràctica.
  Us esperem diumenge!

   

 • Cartell Tàrrega de Guitarra Concert de Tàrrega de Guitarra a la Sala 27 d'agost de 2019

  El pròxim divendres, 6 de setembre, a les 20 hores, a la Sala, tindrà lloc el concert de guitarra "Tárrega de Guitarra" a càrrec de Zhou YuanZhang, Guan LinWen, Chen Xi i Hu YingHui. El programa inclou L'emoció, Dansa xinesa, Innovació i Dansa de Joaquín Rodrigo, Nit Rio Flores a la primavera, Emboscada, A heroi, oriental, fantasia, Dansa xinesa i Sopa de mongeta verda. 
  El concert està organitzat per l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons i compta amb la col·laboració del Bàdminton Club Hortons, la Asociación Internacional del Arte de la Guitarra Española, la Sala, Casa dels Guitarristes, RC Strings i European Guitar.
  L'entrada al concert és gratuïta.
  Us hi esperem! 

   

 • Fotografia capsgrossos Terrazel Ja teniu les imatges de la Festa Major al Flickr i el Terrazel al Youtube municipal 27 d'agost de 2019

  Ja podeu gaudir de les fotografies de la Festa Major 2019 al Filckr de l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons per si les voleu veure o descarregar-vos-les. Ho podeu fer a l'enllaç https://www.flickr.com/photos/ajhortons/collections/ 
  També podeu gaudir del vídeo del Terrazel 2019 al canal Youtube de l'Ajuntament al següent enllaç: https://youtu.be/GxTvzKOPLnw
   

 • cartell Festa Major Sant Joan Samora Tot a punt per la Festa Major de Sant Joan Samora 22 d'agost de 2019

  El divendres, 23 d'agost comença la Festa Major de Sant Joan Samora amb el Sopar amb espectacle Impro-càsting a les 21 hores. Per al sopar de carmanyola cal portar el sopar de casa. Reserveu la vostra taula als telèfons del Pere, el  689 51 05 61, i de la Isa, el 618 036 858. El vi anirà a càrrec de la Finca Parera.
  La festa continuarà el dissabte a les 11 hores amb la Festa de l'aigua. A les 12 hoes es farà el vermut popular a càrrec del Celler Sant Joan samora. A la tarda, a les 17 hores es projectarà el documental "Revolución líquida" de la directora Clara Isamat. Aquest documental ha obtingut el premi al millor documental de projecció internacional del Festival Most 2018 i de la selecció Oficial del Festival de Màlaga 2019. A les 23 hores, Concert Jove "Els Kremats" amb versions popular de rock i en acabar discoteca mòbil.
  El diumenge 25 d'agost a les 9.15 hores es realitzarà l'ofici de Festa Major a l'Ermita de Sant Joan Samora. també tindrà lloc la 13a Trobada de motos clàssiques i l'esmorzar popular al preu de 5 euros. A les 11 hores es realitzarà la gimcana popular i jocs tradicionals. A les 18 hores tindrà lloc la cercavila i a les 21 hores el Fi de Festa amb els Diables de Sant Llorenç d'Hortons. 
  Us convidem a participar-hi!

Darrera actualització: 15.07.2019 | 13:45
Darrera actualització: 15.07.2019 | 13:45