Festa Major 2023

La Festa Major 2023 tindrà lloc del 5 al 13 d’agost amb més d’una trentena de propostes per a totes les edats. (El programa d’activitats íntegre el podeu consultar en aquest enllaç.)

La festa popular del Terrazel torna el 10 d’agost: El Terrazel tornarà a ser un dels actes centrals de la Festa Major. Com cada 10 agost podrem gaudir d’aquest espectacle de carrer que està declarat com a Patrimoni Cultural i que només es representa la nit de la pluja d’estels, la Nit de les Llàgrimes de Sant Llorenç, per a conscienciar sobre la importància de preservar el nostre planeta. El Terrazel començarà a les 23 h a la plaça del Terrazel.

Gaudeix per primera vegada de tots els elements del Terrazel junts: Enguany, una de les grans novetats que oferirà la Festa Major de Sant Llorenç d’Hortons serà l’exposició gratuïta “Els Elements de la Festa del Terrazel”. La mostra, impulsada pel Terrazel amb la complicitat de la Societat Cultural Hortonenca, es podrà visitar els dies 9, 11, 12 i 13 d’agost, de 18 a 21 h, a la Sala.

Actuacions musicals per a tots els gustos: Com sempre els concerts seran els esdeveniments més concorreguts de la festivitat, i enguany la programació és diversa i de qualitat. Tot plegat s’iniciarà el 5 d’agost amb la Festa Reagge Hortons un Dub Vol. 4, amb Hybrisy Sound System; i els dies següents seguiran actuacions musicals com les havaneres amb La Guingueta, sardanes amb La Cobla Reus Jove, l’actuació de La Fresca, DJ Ferry Lip, La Chata Trio, Alricokoco o DJ Oriol Muso. 

  • No s'han trobat resultats.
Darrera actualització: 31.07.2023 | 11:45