Carpes i el seu ús

Condicions de bon ús de les carpes

  1. No està permès enganxar cap rètol adhesiu, cinta adhesiva, grapes, etc. ni a les lones, ni a la estructura d'alumini.
  2. La millor manera de penjar rètols és aprofitant el velcro de la part interna del tendal de la carpa. Un altre sistema de penjar rètols és lligar-los amb cordills o brides a l’estructura metàl·lica. Cal tenir en compte que s’han de retirar abans del desmuntatge.
  3. No està permès cuinar dins la carpa.
  4. Queda expressament prohibit cuinar, fer barbacoes, fregir, etc. Dins de les carpes.
  5. Queda exclosa de la prohibició la preparació d'entrepans o altres aliments que no s'hagin de cuinar, tot i que en aquest cas el firaire posarà especial atenció i es farà responsable de netejar qualsevol taca o desperfecte que hagi pogut ocasionar. També s'aplicarà aquest criteri en el cas de les begudes.
  6. Els laterals que s'hagin de treure es guardaran dins de les seves bosses.
  7. Si es necessita treure un o més laterals de la carpa, s’hauran de plegar correctament i guardar-se dins de la seva bossa, sempre sec i net. Es recomana no deixar els laterals a terra ni obrir un lateral de manera parcial, ja que una part queda tocant a terra. Els laterals han d’estar completament col·locats o guardats.
  8. El firaire té l’obligació de deixar la carpa en el mateix estat que li ha estat lliurada.
  9. Si s’han penjat rètols, fils, brides o qualsevol altre element, s’ha de retirar abans de marxar. Igualment s’ha de netejar qualsevol taca que s’hagi pogut fer. També s’ha de retirar la instal·lació elèctrica.
Darrera actualització: 02.02.2024 | 13:23
Darrera actualització: 02.02.2024 | 13:23