La postal anònima

La postal anònima: del 20 de novembre al 15 de desembre

La Regidoria de Cultura, Gent Gran i Joventut de l’Ajuntament impulsen de nou l'activitat de la “La postal anònima” pels vols de Nadal.

A través d’aquesta iniciativa el consistori anima als veïns i veïnes a escriure una postal nadalenca i entregar-la a les dependències municipals. Posteriorment, aquesta postal s’enviarà de forma anònima a una altra persona que també hagi participat de la crida escrivint una postal. En aquest sentit, totes les persones que hi prenguin part podran escriure i rebre aquestes cartes. Un cop s'entregui la postal a les instal·lacions municipals, l'organització facilitarà a la persona que l'entregui un sobre on aquesta hi haurà d'escriure el seu nom i adreça. 

Les postals es podran entregar del 20 de novembre al 15 de desembre a l’Ajuntament, el Poliesportiu o a Cal Jove, en horari d’obertura d’aquests equipaments.

Les postals han de tenir una mida concreta, un màxim de 17 cm x 11,50 cm, i es poden escriure, dibuixar, fer-les a mà o comprar-les. A més, aquestes postals no es poden posar a dins de cap sobre.

Darrera actualització: 08.11.2023 | 18:31

Imatges

Darrera actualització: 08.11.2023 | 18:31