CACO 2022

Obertes les inscripcions per la ‘VIII CACO, Camina o Corre!’

La Cursa de la Dona, de 5 km i dirigida a totes les edats, tindrà lloc el diumenge 13 de març 2022

Les inscripcions per a la ‘VIII CACO, Camina o Corre’, la Cursa de la Dona, que se celebrarà el diumenge 13 de març, ja estan obertes. Es tracta d’una cursa popular de 5 km per a totes les edats, sense cronometratge ni classificacions -exceptuant les tres primeres classificades-, i que s’emmarca dins dels actes de commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. El recorregut es pot fer caminant o corrent, i un 20% es farà per asfalt i el 80% restant per camins rurals.

La sortida de la cursa serà a les 11 hores des del carrer Generalitat (davant del Poliesportiu), i l’arribada estarà situada a la Plaça 1 d’octubre. La cursa es donarà com a finalitzada a les 12:30 hores. La recollida dels dorsals i l’entrega de samarretes i buff es farà de 10 a 10:45 hores, i seguidament es realitzarà un escalfament dirigit de quinze minuts, fins a l’inici de la cursa. Durant el recorregut hi haurà avituallament, i també a l’arribada, on es realitzarà una activitat dirigida d’estiraments.

La inscripció a la cursa té un preu de 6 euros amb samarreta, i de 4 euros si és només amb buff. A més, totes les inscripcions inclouen l’assegurança d’accidents, l’avituallament i un obsequi. És obligatori que les participants respectin l’itinerari assenyalat, i hi haurà servei de bany i dutxes a les instal·lacions del poliesportiu.

Aquest any, part de la inscripció es destinarà a La Mataró de TV3 per la Salut Mental.

Darrera actualització: 15.02.2023 | 11:30
Darrera actualització: 15.02.2023 | 11:30